top of page
Search

Kuidas ettevalmistuda Sinu Fotosessiooniks






Sinu fotosessioon on tulemas ja ma loodan, et oled oma fotosessioonist sama põnevil kui mina! Kui sa pole kindel, mida selga panna, siis annan sulle nõu, mida me käime koos läbi ja kuidas võiksid meie kõneks või sõnumeerides ette valmistuda!

Selle stiilinõustamise eesmärk on kindlaks teha, et näha, kus sa oma rõivaideedega oled, ja üldiselt saada parem ülevaade sellest, mida oma fotosessioonilt otsid. Olenemata sellest, kas sul on kõik oma rõivad välja valitud või sul pole üldse aimugi, on oluline, et me käiksime läbi enne sinu shooti


Küsimused, mida läbi käia


Kui sul pole aimugi, millist shooti sa endale soovid siis käi mõtetes läbi need küsimused:

  • Kuidas ma tahan end enda portreedel näha?

  • Kus ja kuidas ma tahan oma pilte enda tähistamiseks ja ruumi kaunistamiseks kasutada?


Kui Mitu Outfitti Ma Ettevalmistama Peaks



Nüüd ei pea sa veel kõiki oma rõivaid välja valima, kuid me püüame sihiks võtta selle rõivastuse, mille kandmisel tunned end hästi! Tahame mõelda, kuidas saaksime sinu shooti ajal luua vaheldust erinevate kangaste tekstuuride, stiilide ja värvide kaudu!


Valmista Moodboard


Parim viis fotosessiooni planeerimise alustamiseks on luua meeleolulaud! Lihtne viis alustada on läbi Pinteresti! Saad lisada kõike, mis sind inspireerib: riided, värvid, poosid jne!


Kuidas otsida: alusta millegi lihtsaga, näiteks portreefotograafiaga. Kui leiad mõned fotod, mis sulle väga meeldivad, võid otsingusse hakata lisama ka muid sõnu.


Võid proovida: moody, bold, classic, soft, shadows, floral, jne.

Siin on näide milline minu moodboard välja näeb, kui on tulemas paaride portreepildistamised!




Viimased Näpunäited


Üldiselt ära muretse stiilinõustamise pärast ~ Meeleolulaua loomine ja võtte planeerimine peaks olema lõbus ja põnev. Loodan, et selle lugemine või sirvimine aitab! Rõõm, et {virtuaalselt} näeme varsti!



Comments


bottom of page