top of page
Search

Sul ei ole kogemust kaamera ees?

Oled tõenäoliselt sellepärast siin, et soovid minna fotograafi juurde, kuid sul pole kaamera ees kogemust. Usu mind, sul ei peagi olema, kõik läheb hästi. Sellest postitusest saad lugeda väikest lugu sellest, kuidas ma need kaunid kaadrid Siretist sain ja näpunäiteid, mille üle järele mõelda.


portree pildid

Siret võttis minuga ühendust, et teha fotosessioon ainult temast. See oli sünnipäevakingitus iseendale. Milline tore idee 😍


Palju õnne sünnipäevaks, ilus hing!!!!


Kui me esimest korda üksteist nägime, me klappisime koheselt. Ma olen tegelikult natuke häbelik inimene aga kui vaja oskan olla ka sotsiaalne. Paljud teist, kes mind hästi tunnevad, teavad, et mõnikord võin olla väga häbelik. Ta oli nii energiat täis ja valmis sessiooniks 🤩 Alustasime Helsingis, Eiras asuvast pargist.

Kõigepealt tegime mõned soojendusfotod, mida ma alati teen, kui klient on pinges. (Ära muretse, mina olen ka.)

Panin ta pingile istuma, sest nii saab ta oma kehas pingetest lahti lasta. Kui tunnen end natukene pinges siis tavaliselt ma istun ja see on mind aidanud. Kui sul on muid võimalusi pingetest vabanemiseks, anna mulle kommentaarides teada.




Pärast soojendust oli ta juba palju julgem ja me liikusime järgmisse kohta. Seal oli selline huvitav puu (ma armastan huvitavaid puid haha) ja ma ütlesin talle, et ta millegi peale mõtleks, mis rahustab, mis paneb mõttlikuks ja andsin ka juhendi silmad sulgeda (et ta saaks endaga paremini ühenduse luua).


Natuke proovides ja teda pildistades märkasin, et ta oli ikka veel pisut pinges (mis on normaalne!).

Lõdvestumiseks tegime mõned harjutused. Jah, ma tegin seda temaga koos, ütlesin talle, et me võime ka natuke joogat teha või mediteerida, kui see teda aitab, aga ta oli juba nagu liblikas valmis. Liikusime edasi ranna poole.



Lihtsalt vaata teda, kui ilus liblikas ta on 😍


Rannas ronisime suurtel kividel ja kuulasime laineid, tundes oma nahal päikest, samal ajal kui tuul mängis juustega. Ilm muutus kiiresti nagu naise tujud (olen vahest üks nendest! Tõsta käsi, kui tujutsemine peale tuleb)


Ja siis hakkas vihma sadama!!!!! Vihma sadas nagu lehm, kes pissib lamedale kivile. Küsisin temalt, kas sa kardad vihma? Ja ta ütles ei. Nii jätkasime natukene liival meie pildisessioonikest. Olime läbimärjad, aga see oli nii lõbus! Ja see oli seda väärt.

Tore oli kuulda, kui suurepärane see kogemus oli ja mulle meeldis ka väga.




tagasiside



Lõbus lugu:

Kui me tagasi oma autode juurde suundusime, küsis üks tüüp (kutsume teda näiteks Markiks), kas me tahame ujuma minna ja me vastasime " just tulime 🤣 " ja hiljem tuli Mark meie juurde tagasi ja küsis " Kas Ema ja tütar? " ja Siret ütles jah. Ta vaatas mulle otsa ja küsis viisakalt, et kas ta võib mu ema kohtingule viia. Minu mõte oli laadimisrežiimil, nagu vanadel windows arvutitel kombeks on. Ma lihtsalt ütlesin ei ja me ütlesime talle, et on juba võetud.


:D


Mulle meeldib, kuidas iga fotosessioon võib olla täis üllatusi ja uusi seiklusi.




- Kõik saab korda ja sinu fotod tulevad imeilusad!

- Kui fotograafiga on klappi, on kõik korras. Saa kõigepealt tuttavaks fotograafiga. Usaldus on võti!

- Võta fotosessiooniks rohkem aega. See on seda väärt. 15-minutise sessiooniga ei saa sa ühendust iseenda ega oma fotograafiga. Muidugi on iga inimene erinev ja tead ise, kui kiiresti saad oma vaimu ja keha lõdvestada. Fotograafia on luksus ja need fotod jäävad igaveseks, nii et ma tõesti soovitan sul broneerida rohkem aega kui 15 minutit.


Loodan, et see blogipostitus aitab sul oma meelt kasvõi natukenegi leevendada.


Olen alati sinu jaoks olemas ja ootan juba sinuga uusi mälestusi luua.

- Gerda x

Comments


bottom of page